Min crush - I huvudet på...

Förra inlägget handlade om konversationer med kompisar på Facebook. Det här ska handla om Honom. Eller som kidsen säger, min crush. Den där personen som upptar mina tankar dygnet runt. Det är förvisso ytterst sällsynt, men när det väl händer, ja ni förstår ju själva vad jag går igenom då.

När min crush inte svarar;

Nu har det gått två minuter utan svar. TVÅ MINUTER. Varför svarar han inte? Går tillbaka i konversationen och läser allt som skrivits senaste timman, eller varför inte senaste månaden när jag ändå håller på. Nej, jag har inte skrivit något förolämpande, inte varit konstigare än vanligt, inte skrivit något om att jag vill avsluta konversationen, inte skrämt honom genom att säga att jag tycker vi ska gifta oss. Har säkert babblat för mycket. Att jag använder fler ord än de flesta andra kan ju inte jag hjälpa.

Fem minuter (ligger i soffan och myser); Han har läst! Yes! Meeen, varför kommer inget svar? VA? Vad tusan håller han på med. Jag orkar inte. Varför skrev jag från första början? Så dumt.

Fjorton och en halv minut (sitter nu upp, och sneglar misstänksamt på telefonen); Fortfarande ingenting. Han svarade ju jättesnabbt förut. JAG ORKAR INTE.

Trettio minuter (vankar av och an, kan inte sitta still); Det är inte sant. Vet han hur jobbigt det här är? Jag förgås. Okej. Sluta tänka på det. Kom igen, kom på något annat att sysselsätta dig med. Fast...bäst jag kollar igen. Vad trodde jag? Han har inte ens varit online! Han är alltså trött på mig. Måste ringa en vän.

Fem timmar (har mobilen i ett fast grepp, släpper den inte med blicken); Efter att ha pratat med fyra kompisar, analyserat och målat upp olika scenarion mår jag definitivt inte bättre. Kanske borde skriva något mer. Eller uppfattas det som lite för på. Vill ju inte verka för intresserad. Fast det är jag ju, FÖR intresserad. Ärligt! Hur svårt kan det vara att svara på ett meddelande?! Han är så fiiiiin! Jag dör snart.

Ett dygn senare (ligger under täcket i sängen och sirrar upp i taket); Han hatar mig. Lika bra att lägga ner allt sånt här. Blir nunna, går i kloster eller börja spela för andra laget. JAG BLIR FULLKOMLIGT GALEN!

IMG 0428