Hej och välkommen!

Skribent med spring i benen som gör saker med eftertryck

Dansaren som blev friidrottare, men också tjejen som drömde om att bli arkeolog när passionen för ord tog över. Läser alltid minst tre böcker samtidigt, tycker att fika är en konst, och att det behövs fler som älskar landsbygden. Idrott är en stor del av mitt liv. För mig är handboll, höjdhopp och Zlatan är det bästa som finns att uppleva i idrottsväg. Är själv sprinter för IF Göta Karlstad.

Jag har väl vad man brukar kalla en A-personlighet. Du vet, en sådan där supereffektiv, ambitiös, framåt, något aggressiv tidspessimist som älskar att tävla. En sådan som har svårt att förstå hur folk i vuxen ålder ännu inte verkar kunna klockan, eller varför lathet är så utbrett. Det är bra att vara den som får saker gjorda, även om jag ibland önskar att jag kunde slappna av lite oftare.

Uppvuxen i Segerstad några mil utanför Karlstad där skog och sjö alltid omgivit mig. Som sexåring var jag helt säkerr på att jag aldrig skulle lära mig läsa och skriva, men det gjorde jag ju. Hoppsan! Gick i vanlig grundskola, dansade mig genom gymnasiet med planer på att bli arkeolog, men fann mig till slut fast besluten att bli kommunikatör.

Har sedan examen 2010 jobbat mest med idrott och föreningsliv. Nu arbetar jag som kommunikatör inom industrin. Journalist, säljare, projektledare och caféföreståndare är också saker jag provat på. Tar även uppdrag som moderator och föreläsare.

 

En kaffe i Karlstad?

Eller en kopp te i London? En fika tar jag gärna lite varstans. Värmlänning, endabarn, kommunikatör, skribent, livsbetraktare, Schweiz-älskare, bokslukare, friidrottare och upplevare. Jag är många saker. Hittar alltid tid för en kaffe, och lyssnar oavsett om du vill prata jobb, löpsteg, Joyce Carol Oates eller resande.

Kontakta mig på det sätt du gillar bäst. Jag finns på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn och en massa andra ställen. Passar det dig bättre att e-posta? Skriv då till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Du kan också ringa mig på 070-690 90 49