Ett sista försök att stjäla till sig en kyss

Ett inlägg från min gamla blogg om en händelse i Sofia. Det är en av de där sakerna jag skrattar åt nu i efterhand. Just då befann jag mig närmast i koma efter tidernas värsta matförgiftning så jag skrattade inte så mycket. Ett tips; Om du åker til Sofia, var noga med vad du äter...eller förresten, ät ingenting.

Hösten 2015

"Idag gjorde jag det igen. Åkte till träningen i fel trosor och utan smink, bara för att möta Färjestad BK. Jaja, jag får leva med det. Det jag ska berätta idag är en sista (?) anekdot från veckan i Sofia. 

Ibland vet ni, så fastnar man för en viss person. Utan någon egentlig anledning. Den har inte gjort något speciellt. Bara varit sig själv, och det är ju fint i sig. En av killarna under resan blev lite intresserad av mig och säkert av några av de andra tjejerna också. Han stod ofta nära mig på foton och höll om min midja, såg på mig med hundögon och ja ville ha uppmärksamhet och gensvar. Och visst det kan jag ge men inte på det sätt han ville. Ja ni förstår nog. Jättetrevlig och snäll person, men jag var någon annanstans. 

Sista natten kommer jag tillbaka till konferensrummet för att säga hej då. Krama alla en sista gång. Jag kramar den närgångna killen sist i raden av känslosamma vänner. I ett sista desperat försök att få till något med mig säger han (på engelska); Jag bor i Spanien och när man säger hej då där så kysser killar och tjejer varandra på munnen. Kan vi göra det?

Mitt svar blev ett något överraskat men bestämt; Ehh näej det gör man inte. Vad trodde han? Jag är inte född igår. Jag vet att det är tufft när begäret tar över men…det ska mycket till innan jag ber någon kyssa mig inför tjugo andra."